Menüü ja hinnad

Eelroog

Konjakiga flambeeritud kanamaks punase sibula-õunamarmelaadiga röstitud focaccial

Värskekapsa borš rostbeef’iga

Kana-sibula pirukas fetajuustuga salatipadjal

Porgandi-lillkapsa püreesupp ingveriga toorjuustu-pähklipalliga

Sidruniga marineeritud räimefilee Soome rosoljega

Põhiroog

Pangasiusefilee valge veini- või kastmega läätse-porrulaugu ja punase paprikawok

Kanafilee köögiviljadega muretaignas suitsujuustukastmega

Pasta lõhe, porrulaugu ja päikese kuivatatud tomatitega

Metssea- või seasisefilee kartuli-porgandigratään (vorm), punase veini-mustsõstrakastmega, peekoni-suvekõrvitsarullid

Sealiha täidetud küüslaugu toorjuustu ja õuntega, ploomikastme ja kartuli-tangupallidega

Magustoit

Baileys’e kreem krõbedate kaerahelvestega

Väikesed pannkoogid kohupiima ja apelsinimarmelaadiga

Mille Feuille

Šokolaadikook

Riccota – valge šokolaadivaht röstitud koduse müsli ja maasikamoosiga

Menüüsse kuulub värske sai ja Sinu Personaalkoka poolt valmistatud šokolaaditrühvel!

NB! Tellitud toidud on kõigile einestajatele ühesugused kui ei ole teisiti kokku lepitud.